keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Valitse väri!

Kun on saanut kaikki projektinsa valmiiksi, jää vähän toimeeton olo, kun yhtäkkiä ei olekaan mitään tekemistä. Niinpä kysyin Facebookissa väriä, jonka mukaan paskartelen jotain päivän aikana. Oransseja materiaaleja ei oikein varastoista löytynyt, muuta kuin nappeja. Mutta napit ovatkin yksi lempimateriaalini, välillä tuntuu että niitä on joka työssä. Ne ovat nättejä ja niillä on helppo piristää neuletöitä, vaatteita ja niistä voi tehdä koruja.
Pidemmittä puheitta, teemaväri oranssi, olkaatte hyvät:


Kuvan huopapöytäliinasta muistuikin mieleeni kasa huopatilkkuja, jotka tilasin eBaysta eilen. Mukaan tarttui myös koristeteippiä. Täytyy piilottaa ne kun tulee, ettei taas tule noottia eBay shoppailusta. Vaikkakin koko tilaus maksoi vain 12 euroa.
Haaveissa on ollut jo pitkään tehdä pöllötyynyjä, siihen huopa olisi ihan omiaan. Ja moneen muuhun värikkääseen näpertelyyn. Siksi huopa, koska olen liian laiska tilkkutöihin ;)


Eilen aloitin myös yhden pidemmän projektin, joka on ollut mielessä jo pitkään. Eli opettelin videon avulla tekemään isoäidin neliön. Koskaan en ole pitänyt virkkaamisesta, mutta ehkä tämä tästä. Neliöt on helppo tehdä ja ennen kaikkea nopea. Neulonnasta jäävät lankakerän loput on hyvä käyttää neliöihin. Valmiina on jo kaksi harmaata. Siitä se lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti