torstai 1. maaliskuuta 2012

Keittiön kirjallisuutta.


Pidän näteistä asioista, niinpä kaikki makean näköiset kirjatkin viehättävät. Olen myös hyvin kiinnostunut Amerikkalaisesta keittiöstä, niinpä tulee silloin tällöin osteltua netistä ameriikan  keittokirjoja. Olen muistaakseni vain muutamaa reseptiä kokeillut kirjoista, mutta enemmänkin ne ovat antamaan ideoita, ja tietenkin sisustuselementtinä. Jos on kiinnostunut näistä kirjoista, ei kannata säikähtää mittayksiköitä, ne oppii hyvin nopeaan, ja useiden kirjojen takasivuilta löytyy muuntotaulukot. Myös googlettamalla löytyy netistä useita hyviä muuntimia.
Lempparini näistä on varmaankin 'Cake Pops' kirja. Oikein innolla odottelen että pikkumies kasvaa, jotta pääsisin leipomaan kaikkea vänkää lasten kekkereihin. Myös 'Eat me' on mielenkiintoinen. Kirjasta löytyy mielenkiintoiselta vaikuttava Jack Daniels- cupcake resepti! En ole kerennyt vielä kokeilemaan kun ei ole ollut kaapissa kyseistä viskiä, tai ylipäätään mitään viskiä. Suunnittelin kokeilevani reseptiä myös Jaloviinan kanssa.
Farm Chicks on mukava kokonaisuus. Kirjasta löytyy reseptejä ruokiin, leivonnaisiin, naposteltaviin ja ohjeita pieneen näpertämiseen. Cookie Craft on erinomainen koristelutekniikoihin tutustuttaessa.

Englannin kielen taitaville vinkkinä, että Suomessa kirjat ovat ylihintaisia. Yksikään kuvan kirjoista ei ole uutena maksanut yli 20 euroa. Kaikki olen tilannut eBaysta, paitsi 'Cake Pops' on kirjoittajan oman sivun kautta: www.bakerella.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti