tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevättä ilmassa

Atsiuh! Kevään pärskimiskausi on täällä taas. Kai se häätyy kipaista apteekista lääkettä, kunhan saa aikaiseksi. Viimeistään sitten kun närästyslääkkeet loppuu.
Tässä tosiaan ollaan raskauden viime metreillä, enää 6vkoa laskettuun aikaan. Äkkiä se aika vaan kuluu. Toivottavasti itse synnytykseen on vielä lyhyempi aika, kun on kuulemma ison puoleinen poika taas tulossa. TAYSissa pitäisi käydä synnytystapa kontrollissa, missä sitten päätetään, käynnistetäänkö hieman etuajassa.

Amerikkalaiset suklaamuffinssit
Vointi on ollut suhteellisen hyvä, jaksoin jopa käydä töissäkin kolmen viikon pätkän. Pakko sanoa että kannatti, koska kyseisessä paikassa oli aivan uskomattoman ihana työporukka, eikä asiakkaatkaan olleen mitään kauheita, vaikka alkoholisoituneiden huoltokoti olikin kyseessä. Yllättivät kyllä tosissaan, kuin kohteliaita ja ystävällisiä osaavat olla. Paremmat käytöstavat kuin eräillä lähipiirin ihmisillä.
Koska nautin tästä sijaisuudesta, päätin panostaa johonkin kivaan muistoon henkilökunnalle. Tai no ei se muisto kauaa kestä, koska leivoin muffineja. En muista milloin olisin viimeeksi jaksanut ihan koristella kakkusia sen kummemmin, mutta nyt tuli vähän touhuttua, kun pikkumieskin oli sopivasti mummulassa yökylässä.

 Kauhea pesänrakennus on nyt käynnissä, ennen pikkuisen tuloa. Kaikki ylimääräinen pitäisi saada ulos talosta ja paikkoja järjesteltyä. Tuntuu vaan täydeltä mahdottomuudelta, koska tiellä on muiden ihmisten roippeita, eikä nuo isommat miehet osaa laittaa roskia roskiin ja tavaroita paikoilleen. Heitän kohta kaiken ylimääräisen pihalle, niin ei ole mitä levitellä ympäriinsä!

Itselläkin lähenee taas syntymäpäivä ja siirryn uudelle kymmenelle. Sitä nyt tuskin tulee kummemmin juhlittua, ei täällä maalla oikein ole ketään kelle näkisin vaivaa keittää kahvit. Ellen olisi siunatussa tilassa, varmaan yrittäisin sopia lapsuuden kaverin kanssa yhteiset synttärit Ouluun tai Tampereelle. Jos tilille ilmaantuu rahalahjoituksia, niin taidan vain suunnata Mondeon nokan kohti Ikeaa ja tehdä hankintoja pikku-ukon huoneeseen. Ehkä jopa itselle ostan pari vaatetta jostain halvasta puljusta. Ja kaikki tämä ilman kiukuttelevia miehiä ja lapsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti